Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Nattsystern
Isbn: 978-91-6424-030-9
Förlag: Piratförlaget
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2011

Även tillgänglig som: Ljudbok
E-bok

Nattsystern

Sjuttiofemåriga Brenda Elise Moen hittas mördad – skjuten på gatan i närheten av sitt hem i Oslo. Mordet tycks oförklarligt. Vem vill ta livet av en gammal dam som aldrig gjort något väsen av sig? Som levt för barn och barnbarn och hyst ett passionerat intresse för den norska kungafamiljen?
Så visar det sig att Brendas dotterdotter Kathrine är den fjortonåriga flicka som förekommit på tidningarnas löpsedlar i två veckor sedan hon försvunnit spårlöst en sen kväll…
Kriminalkommissarie Cato Isaksen anar att det finns ett samband. För att hitta den som mördat Brenda måste man få fram vad som hänt Kathrine.

Nattsystern är Unni Lindells fjärde roman om Cato Isaksen, kriminalkommissarie vid Oslopolisen med ett invecklat familjeliv och en ibland svårtyglad dragning till oåtkomliga kvinnor. De tre tidigare romanerna, Ormbäraren, Drömfångaren och Sorgmantel finns alla på svenska och är också utgivna på fjorton andra språk.
Unni Lindell är författaren bakom den makalösa succén Gamla tanter lägger inte ägg, den svenska versionen i samarbete med Mark Levengood. Boken har legat på den svenska bästsäljarlistan i över ett år.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone