Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kvävande död
Isbn: 978-91-9763-815-9
Förlag: Bokförlaget Bombus
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Kvävande död

"Tores skrik tystnade. Kudden som pressades mot hans ansikte hindrade effektivt alla ljud. Tore Brogren hann inte tänka mycket. Allt gick fort. Han kämpade för sitt liv. Men han var för svag. Han sparkade desperat med benen, innan han skickades in i mörkret."

Utredarna står undrande inför mordet. Bar Tore Brogren på djupa hemligheter som ledde till hans död? Eller var det en inbrottstjuv som i desperation dödade honom? Kriminalarna vid Uppsalapolisen och privatutredaren Peter Bromander tvingas gräva djupt och länge bland familjehemligheter och andra relationer för att klara upp det mystiska dödsfallet.

Thomas Brylla sysslar ständigt med litteratur; han är bibliotekarie, författare, recensent och kulturjournalist. Han skriver böcker för både ungdomar och vuxna samt även LL-litteratur (lättläst för vuxna). För femte gången berättar han här om intriger och övergrepp, hämnd och mord i staden Uppsala, där privatutredaren Peter Bromander rör sig lika hemtamt i den akademiska världen som i andra miljöer.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone