Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Why not?
Isbn: 978-91-8660-352-6
Förlag: Bladh by Bladh
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: mars 2012

E-bok

Why not?

Den här boken handlar om möjligheter och vikten av att göra det som man mår allra bäst av: Att fylla dagarna med sysslor (eller om du hellre vill kalla det för arbete) som är roliga och får dig att må bra.

Why not? handlar också om entreprenörskap och Annas erfarenheter inom det området. Hon vill försöka inspirera dig och ge dig exempel på hur och vad man kan göra. Allt för att motivera dig till att göra det just du tycker är roligt! Framför allt hoppas hon att du när du har läst den här boken vågar satsa på din dröm. Och att du tror på dig själv. 

Anna Benson är journalist, konstnär och författare. Tidigare var hon idrottare på hög nivå inom fotboll och innebandy och är dessutom svensk mästare i bordtennis med ett förflutet som proffs både i Frankrike och i Tyskland.

Anna har arbetat som vd för ett sportbolag och var senast anställd som försäljningschef för en av Sveriges största golfklubbar. Egenföretagare har hon varit sedan hon var 18 år gammal och hon har mer eller mindre försörjt sig själv sedan hon var 15, då hon flyttade hemifrån. Nu pendlar Anna mellan sina hem i Stockholm, Miami och Småland och frilansar som journalist samtidigt som hon ställer ut sin konst och skriver böcker. 

 


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone