Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Brida
Isbn: 978-91-8582-542-4
Förlag: Earbooks
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Louise Raeder
Length: 6 timmar 17 minuter

Ljudbok

Brida

BRIDA, en ung och vacker irländsk kvinna, uppsöker en mästare för att lära sig magi. Mästaren tvekar, trots att han ser att hon har en gåva, men beslutar sig sedan för att ställa henne inför en rad hinder som ska hjälpa henne att övervinna sin rädsla.

Sökandet efter magin leder henne också till häxan Wicca, som börjar undervisa henne i häxornas grundläggande mysterier. Med Wiccas hjälp ger sig Brida ut på en inre resa för att finna sin gåva; hon upptäcker andra liv och reinkarnationer och måste konfronteras med sin längtan, sina farhågor, sin oro.

Den största lockelsen för Brida är dock att finna sin andra hälft: den som behärskar månens tradition vet när hon står inför själens andra halva. Samtidigt tvekar hon.

Det skulle visserligen betyda att hon aldrig mer behövde lida av ovisshet – men också att livet skulle förlora lite av sin charm. Vill hon verkligen lära sig traditionen som kan avslöja vem som är hennes andra hälft? Är det någon hon ännu inte har träffat, eller finns han närmare än hon tror?

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone