Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Framgångsrika arbetsplatser -en bok om human resurshantering
Isbn: 978-91-8719-102-2
Förlag: Prolead Förlag
Kategori:
Samhälle & politik Humaniora Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: januari 2013

E-bok

Framgångsrika arbetsplatser -en bok om human resurshantering

Att ta till vara på och reflektera över hur de mänskliga resurserna används och hanteras är kritiskt för att bemästra konsten att skapa framgångsrika arbetsplatser. Det krävs ett holistiskt synsätt där både den psykosociala och den fysiska arbetsmiljön används som en språngbräda för att nå framgång. 

Boken belyser betydelsefulla områden som är kopplade till Human Resocurce Management (HRM) så som grupputveckling, ledarskap, målsättning, motivation, belöning och kommunikation. Men också förändringsarbete, fysisk miljö som strategi, hälsopromotion och personalekonomi. 

Boken riktar sig främst till arbetsledare på olika nivåer men är användbar för alla yrkesverksamma personer med intresse för HR-frågor, fackligt engagerade och skyddsombud. Boken kan dessutom användas inom högskoleutbildningar där frågor om mänskliga resurser i arbetslivet är centrala, såsom personal- och arbetsvetenskapliga program. 

HENRIK TANGEN är en nyfiken dalmas med specialistkunskaper inom området psykosocialt stödjande miljöer, hälsopromotion och HR. Henrik har tidigare författat boken Skapa och bygga hälsa på arbetsplatsen och etablerar sig nu som författare inom området HRM samt management.

 


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone