Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Jag vet inte var psykoser kommer ifrån
Isbn: 978-91-9785-175-6
Förlag: Ordberoende Förlag AB
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: juni 2013

E-bok

Jag vet inte var psykoser kommer ifrån

Det börjar med ett mord och därefter tar författaren med dig på en gripande biografisk resa i en nybliven mammas vardag. En eskalerande tillvaro som blandas av dagishämtningar och psykoser och där skillnaden mellan verklighet och vanföreställningar blir allt svårare att förhålla sig till.

Denna självutlämnande och samtidigt varma och insiktsfulla bok innehåller information om psykoser och förslag på hur du kan hjälpa och förstå en psykiskt sjuk person. Boken är användbar för alla som vill veta mer om psykoser oavsett diagnos, hur vården fungerar och vilken hjälp du kan få från samhället. Den kan också användas som en grundläggande guide för studenter som läser psykiatri.

Pebbles Karlsson Ambrose är född 1970 och arbetade i många år inom reklambranschen. Efter sin andra psykos fick hon diagnosen schizoaffektivt syndrom och brottas nu med en psykosproblematik i sin vardag.

Ordberoende Förlag väjer inte för de stora livsfrågorna som sorg och svår krisbearbetning - självklara delar av livet, med många gånger utdragna och svåra läkandeprocesser. Dessa processer ställs utanför tid och rum i vårt moderna och alltmer snabbfotade samhälle.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone