Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Samvetsmakaren
Isbn: 978-91-8608-187-4
Förlag: Wela Förlag
Kategori:
Romaner Fantasy & SF Unga vuxna
Tillgänglig sedan: september 2013

E-bok

Samvetsmakaren

Samvetsmakaren del 1 av 3.
Aly är sjutton år gammal när hans liv vänds upp och ned och han måste lämna sitt hem. Han har vuxit upp på en lantlig och ålderdomlig värld, men nu kastas han ut i det myllrande imperium som är människans hörn av Vintergatan. Hans situation tvingar honom att arbeta inom Kyrkan, som trots sitt namn är religiöst obunden – den verkar för att lösa konflikter och skapa förståelse överallt i imperiet.
Aly möter svåra problem och lyckas inte alltid lösa alla. Med tiden börjar han ana att det finns mer i världen än kyrkan och imperiet känner till. Och i galaxens centrum händer något som kan hota hela mänskligheten.
Trilogin Samvetsmakaren består av tre fullängdsromaner: Samvetsmakaren, Under den döende stjärnan, Omega. I eboksformat ges de tre romanerna ut en och en, medan de i tryckt format är utgivna i ett band. Den tryckta utgåvan vann Spektakulärt Pris 2013.
”Författaren målar skickligt en framtidsvärld som fångar läsaren och som i de tre sammanbundna böckerna lyckas hålla intresset vid liv rakt igenom de 700 sidorna ... Det här är en riktigt bra science fiction-bok.” Clas Svahn, BTJ-häftet
”Det är en rik, välskriven och belönande berättelse som bör uppskattas av dom flesta läsare.” Peter Öberg, Spektakulärt
”På många sätt kommer jag med Johanssons romanbygge att tänka på Asimovs logiskt resonerande science fiction. Och det är ett oerhört gott betyg.” Daniel Lehto, Biblioteket i Fokus





Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone