Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Birth School Metallica Death Vol. 1
Isbn: 978-91-5343-956-1
Förlag: Ica Bokförlag
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: oktober 2013

E-bok

Birth School Metallica Death Vol. 1

Metallica har sålt över 100 miljoner album och vunnit sju Grammys. Deras resa från ett smutsigt garage i Los Angeles till scener på världens största arenor har varit episk och ofta traumatisk – det är utan tvekan en av de största rock’n’roll-sagorna. 

Inga musikskribenter har kommit Metallica närmre än Paul Brannigan och Ian Winwood, två tidigare redaktörer för hårdrockstidningen Kerrang. Efter att ha intervjuat bandet i hundratals timmar genom åren har de en enastående kunskap om gruppens historia och en insiders syn på hur deras berättelse har utvecklats: de har åkt i bandets limousiner, flugit i deras privata jet, följt med in i studion, bjudits till kvartettens ”HQ” utanför San Francisco och delat öl och upplevelser med dem runt om i världen.

Det finns otaliga minnesvärda historier om bandet som aldrig tidigare setts i tryck, berättelser om sex och droger och bilkrascher och knytnävsslagsmål och svek – allt sådant som uppstår när man blandar testosteron och adrenalin, alkohol och egomani, talang och rå ambition.

Klarsynt, intelligent och känslomässigt laddad – Birth School Metallica Death är den definitiva historien om detta extraordinära band. Den första delen av två tar oss med från bandets födelse till strax före släppet av deras nyskapande, självbetitlade album från 1991.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone