Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Alla vill bara gå hem
Isbn: 978-91-7589-031-9
Förlag: Novellix
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: maj 2014
Uppläsare: Daniel Sjölin
Length: 49 minuter

Ljudbok

Alla vill bara gå hem

Den populära programledaren och författaren Daniel Sjölin gör en efterlängtad comeback under eget namn med ett fascinerande och sällsamt nutidsreferat som varnar för det stora sammanbrott som väntar mänskligheten.

"'Alla vill bara gå hem' är bland det häftigaste jag läst på svenska på länge. Löst kretsande kring en trivial vardagssituation - morgon, mörker, dagislämning - väver han ihop ett ohämmat flöde av hisnande framtidsvisioner, ett kalejdoskop av sinnesintryck, dystopier, tankefragment, naturvetenskapliga rön. Skräcken och sorgen inför alla de miljökatastrofer som väntar det uppväxande släktet däms upp av tomma fraser och arga försvarstal, men brusar ändå fram i en mardrömslik, surrealistisk orgie som får läsaren att tappa andan." (Jens Liljestrand, Expressen)

Nu får det fan vara nog. Nu måste man beta av puckeln med mejl och tänka ut rätt blandning av bedövning och belöning. Nu måste man rädda pandorna och demokratin. Nu messar man de hemlösa. Nu mår man riktigt dåligt. Nu bokar man kurs i att finna nuet. Nu jävlar ska det bli spikmatta och klangresa, nu jojnar man after worken. Nu ringer man maken och ber honom hämta. Nu svarar han. Nu pratar man med honom, nu försöker man prata med honom, och vabba, flyter det?

Det här är en ljudnovell från Novellix, inläst av författaren själv. Novellix ger ut noveller; nyskrivet och klassiker, en novell per bok. Novellerna finns i tre format - tryckt bok, e-bok och ljudbok. Läs mer på novellix.se

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone