Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Rymdvoodoo vid Apacheravinen!
Isbn: 978-91-8781-903-2
Förlag: Sigill förlag
Kategori:
Lyrik Noveller Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: september 2014

E-bok

Rymdvoodoo vid Apacheravinen!

"Lystring, mannar! Genrevärldarna har utsatts för det största terrorattentatet i mannaminne. Intelligenser från Alpha Centauri har utsöndrat fragmenteringsgas över samtliga sektorer i fiktionens universum. Kod röd! Klustervariabel 27! Pappersmassans värld kollapsar ..."

Tiden är knapp! Kiosklitteraturens universum står inför sitt totala sammanbrott, och det är upp till Rymdpatrullens bästa agenter – dödskalleastronauten Blixt Armstrong och den kolorerade cowboyen Technicolor-Tex – att finna orsaken till, och stoppa, den verklighetskollaps som sprider sig som en löpeld mellan genrevärldarna. Är detta reptilguden Röntgen-Berras verk, eller är Koppar-Britt hjärnan bakom alltsammans? Är Flimmermannen och den merkuriska motståndsrörelsens ledare, Inga-Lill "Näven" Stenberg, i maskopi med Cementmumien från Mars? Kommer Bläckfisken på Venus någonsin sluta fred med privatdetektiverna i Big City?

Frågorna är många, svaren få – säkert är dock att hallucinatoriska äventyr och narrativ fragmentering står högst på agendan i denna samling surrealistiska textkollage och experimentell kortprosa. Intriger, vilda ungdomsgäng och het passion väntar i  ... Rymdvoodoo vid Apacheravinen!


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone