Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sex, religion och Franz Kafka - En intervju med Martin Gore och Andrew Fletcher i Depeche Mode
Isbn: 978-91-7423-687-3
Förlag: Telegram Förlag
Kategori:
Memoarer & Biografier E-single Konst, musik, teater, film
Tillgänglig sedan: oktober 2014

E-bok

Sex, religion och Franz Kafka - En intervju med Martin Gore och Andrew Fletcher i Depeche Mode

“Sex, religion och Franz Kafka” publicerades ursprungligen i Slitz april 1993

De fyra medlemmarna i Depeche Mode har alla klart definierade roller. Martin är låtskrivaren och ledaren, Alan Wilder, som tränats i klassisk musik sedan han var sju år, är musikern. Det är han som tar hand om studioarbetet och att vidareutveckla låtarna. Dave är sångaren och Andy är administratören. Två av dem är också pratglada festprissar. Kristina Adolfsson fick en hedonistisk helkväll i Köpenhamn med Martin och Andy.

Kristina Adolfsson var en av de första kvinnliga musikskribenterna i Sverige. Pionjär inom hiphop, dansmusik och ungdomskulturer som hon rapporterade om i Kvällsposten, Expressen, och Slitz/Nöjes­guiden från aktiv åskådarplats i London.Kristina har även varit manusskrivare, programledare på TV4 och chefredaktör på ELLE. Hon är numera chefredaktör på Arbetsförmedlingen.

Telegram Journalistik ger ut god journalistik som publicerats genom tiderna - i bokform. Krönikor, essäer, reportage, artiklar, spännande features, djuplodande intervjuer, grävande reportage - journalister från den så omsusade magasinsboomen under 80-, 90- och 00-talet öppnar sina digra arkiv, och det har skrivits fantastiska texter även innan dess som nu kan tillgängliggöras igen. Det skrivs dessutom nya texter, som nu kan läsas direkt - i en e-bok eller en tryckt bok, läsaren väljer.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone