Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Citroner och kanelbullar
Isbn: 978-91-8791-911-4
Förlag: En sida till förlag
Kategori:
Noveller
Tillgänglig sedan: februari 2015

E-bok

Citroner och kanelbullar

Efter att ha levt ensam i flera år stöter Linn på sin gamla körkompis Tomas. Minnen väcks snabbt till liv. Det visar sig att Tomas har tagit över kören och när han kommer med ett annorlunda förslag till Linn blir hon först tveksam, men sedan bestämmer hon sig för att tacka ja. Kanske ett av hennes bästa beslut i livet.
Novellen ger dig ca 15-30 minuters läsning.

Pia Widlund kommer från Vingåker. Hon skriver teaterpjäser, noveller och romaner. Flera av hennes noveller har publicerats som e-noveller och hennes debutbok Första given kommer att ges ut i höst och är den första i en trilogi om ett familjedrama.

Efter att ha skrivit ett sånglustspel som uppfördes i Katrineholm 2012 och som fick fin kritik började Pia på allvar med skrivandet. Det resulterade i pjäsen ”Alla är vi änglar när vi dör”, ett drama om tre kvinnor i dödscell i USA. Den spelades förutom i Katrineholm, på ATR:s teaterfestival i Östersund 2014. Hon har gått Skrivarlinjen för film och teater på Åsa Folkhögskola och även Teaterlinjen på Marieborgs Folkhögskola. Bloggar på Pias Lilla Kulturblogg www.piaw.se om skrivande, teater och dans.

 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone