Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Castra. Det blå stoftets magi
Isbn: 978-91-7577-232-5
Förlag: Idus förlag
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: september 2015

E-bok

Castra. Det blå stoftets magi

Ondskan växer sig starkare. Den utnyttjar människornas svagheter för att förvandla dem till aningslösa marionetter och en gång för alla ta herraväldet över jorden. På Castra rustar Spes för att bekämpa mörkrets makter. Hon väljer noggrant ut de flickor och pojkar hon tror har vad som krävs för att stoppa ondskans framfart. Sara ska gå på klassfest när hon istället hamnar på Castra. Medan hon tränas upp till att bli en Castrakrigare kämpar hon också med att hitta sina egna färdigheter och sin roll i en värld som blir allt kallare. En dödlig kamp tar sin början, en kamp som går via Eurovision Song Contest i Malmö och prinsessbröllopet i Stockholm.

Castra – Det blå stoftets magi handlar om att varje individ betyder något och kan göra en skillnad. Ju kallare världen blir runtomkring oss, desto viktigare är det att stå upp för det man tror på.

Jenny A Sandgren är från Lund men är numera bosatt i Malmö med sin man och sina 2 döttrar. Hon arbetar med digitala medier på ett internationellt företag. Castra – Det blå stoftets magi är hennes debutbok.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone