Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sthlm:inferno
Isbn: 978-91-8772-586-9
Förlag: A Nice Noise
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2015
Uppläsare: Anders Sahlman
Length: 10 timmar 49 minuter

Ljudbok

Sthlm:inferno

STHLM:inferno är första delen i en serie om NOCC – National Organized Crime Command – en polisorganisation skapad enbart för att bekämpa den organiserade brottsligheten.

En natt vid ett ökenläger mottar den unge ibn Muhammad al-Qasimi en profetia. Klanens klenod, bärnstenshästen Hoshaba, måste återförenas med sin tvilling Baz, annars går klanens rike under. Tidsfristen är en kamels livstid.

Trettio år senare påträffas en professor i marin­arkeologi mördad i ett rum på Stockholms universitet. Dådet följs av en rad spräng­attentat som lamslår stora delar av Södermalm. En liten grupp människor blir instängda på restaurang Gondolen medan klockan tickar mot katastrofen.

Norma och Joshua, från den hemliga brottsbekämpande organisationen NOCC – National Organized Crime Command, dras av personliga skäl in i en livsfarlig jakt på en okänd fiende. Människor som står dem nära riskerar att dö.
Men vad har en arabisk bärnstenshäst med ett brinnande inferno i Stockholm att göra och vad sker under ytan på ett stormigt Östersjön?

BONUS - ljudboken inkluderar en författarintervju.

Författaren VARG GYLLANDER
Varg bor i Stockholm och arbetar som presschef vid Stockholmspolisen. Sthlm:inferno är hans sjätte spännings­roman.

Om uppläsaren ANDERS SAHLMAN (f. 1979) är frilansande kommunikatör och föreläsare. Han är även känd som standupkomiker och skådespelare och har medverkat i flertalet humorproduktioner på många scener och på TV.

Förlaget A NICE NOISE grundades 2010 och ger endast ut ljudböcker. Förlaget har under sina fem år flera gånger slagit rekord i antal finalnominerade titlar till Stora ljudbokspriset samt ge ut både Nobel- och Augustprisvinnare.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone