Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Rättslös
Isbn: 978-91-7461-545-6
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2015
Uppläsare: Martin Wallström
Length: 6 timmar 43 minuter

Ljudbok

Rättslös

”Brännmärkt” (del 1) och ”Rättslös” (del 2) är dokumentärromaner baserade på Peter Rätz liv. Peter Rätz arbetade i nio år med att infiltrera Brödraskapet, Bandidos och Hells Angels.

Peter arbetar som dörrvakt och indrivare för Hells Angels. Han är känd hos allmänheten som en av landets farligaste kriminella och blir ständigt trakasserad av polisen. Få vet att Peters identitet bara är en täckmantel. I hemlighet jobbar han undercover för polisen med att infiltrera kriminella MC-gäng. Tack vare Peter har hans hanterare, kriminalkommissarie Sven Lilja, under årens lopp kunnat genomföra stora och lyckade operationer.

Peter är trött på det liv som han lever och längtar i hemlighet efter att få lägga av. Att han dessutom har blivit nära vän med Hells Angels-brodern Robert, och fått ta del av hans familjeliv, gör honom ännu mer motvillig att sätta dit klubben för polisens räkning. Sven tar dock till alla medel för att hålla Peter kvar. Det blir ett spel på liv och död, där det slutgiltiga avslöjandet kommer allt närmare.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone