Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hjälparbyrån 2 - Fallet med sjömonstrets förbannelse
Isbn: 978-91-3216-720-1
Förlag: B Wahlströms
Kategori:
Barn & Ungdom Fantasy & SF 6-9 år
Tillgänglig sedan: mars 2016

E-bok

Hjälparbyrån 2 - Fallet med sjömonstrets förbannelse

Simon och Nova simmade genom det täta sjögräset. Vattnet bubblade och skummade omkring dem. Men sjömonstret var snabbare. Det var redan ikapp. Nova kände hur det nafsade efter hennes fötter. Om någon sekund skulle monstret sluka dem!

Tvillingarna Nova och Simon startade sin halvhemliga hjälparbyrå när de hade som allra tråkigast en varm sommardag. Efter det första uppdraget förstod de att fantastiska varelser och magiska platser finns runt hörnet - för den som vågar titta efter ordentligt. Men Hjälparbyråns andra uppdrag är svårare än det första. Nova och Simon följer med den mystiske Julian till botten av en djup sjö. Där upptäcker de att det vilar en förbannelse över alla sjöjungfrur och vattumän. Hjälparbyrån måste bryta den. Men hur lätt är det, när man samtidigt måste tampas med otäcka sjömonster och en trio elaka häxor?

”Det är en text som är skriven med ett driv som för läsaren fort framåt - Miljöskildringarna är bra och detaljerade, så att man liksom kan se den lilla småstaden framför sig, eller för den delen vattumännens undervattniska palats.”
BTJ-häftet nr 6, 2016. Lektör John Karlsson


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone