Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Självförtroende och avslappning för barn
Isbn: 978-91-8795-987-5
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom Pedagogik 9-12 år 6-9 år Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: juli 2016
Uppläsare: Tomas Enhager
Length: 48 minuter

Ljudbok

Självförtroende och avslappning för barn

Självförtroende och avslappning för barn är en unik vägledd träning specialgjord för barn och deras sätt att ta till sig avslappning.

I denna vägledda avslappning med Tomas Enhager använder barnet sin egen fantasi och vägleds genom frågor och förslag.
Barnet bli medveten om hur avslappning verkligen känns i de olika kroppsdelarna, något som hjälper barnet i vardagen när de hamnar i olika stressade situationer.
Med hjälp av att barnet tränar sig i att komma till sitt avslappnade tillstånd i kroppen, kan de ta sig snabbt tillbaka till avsalppning vid stressade situationer.

Denna vägledning kan användas så olfta barnet själv vill.

Till den vuxna:
Lyssna gärna tillsammans med ditt barn och prata gärna efteråt om vad hon eller han upplevde och tänkte under vägledningen. Ge barnet utrymme att prata fritt och lyssna villkorstlöst.

Tomas Enhager, utbildad mellanstadielärare, konsult, författare och skribent inom personlig utveckling och avslappning sedan 1975, vägleder denna avslappning. Han arbetar med elever, lärare och föräldrar i skolan.

Micke Moberg, har producerat musik i sin studio Mi-Mo  Sound sedan 1980. Han har följt Tomas vägledning och skapat musiken helt och hållet utifrån det som Tomas säger. Detta unika samarbete mellan text och musik, gör det lättare för dig att slappna av och uppleva din inre potential.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone