Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Bli av med en FOBI
Isbn: 978-91-7747-057-1
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Unga vuxna Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: oktober 2016
Uppläsare: Tomas Enhager
Length: 41 minuter

Ljudbok

Bli av med en FOBI

Bli av med en fobi

Har du en fobi eller är du bara rädd?
Oavsett går det att minska och faktiskt helt ta bort.
Här är dina instruktioner. 

I det här spåret tar Tomas dig igenom den procedur som han brukar använda även för de mest svåra rädslor och fobier. Du lyssnar helt tryggt på Tomas röst och lever dig in i det han säger. Succesivt får du mer och mer distans till rädslorna, och ersätter dem med styrka och självförtroende. 

Du kan vänta dig att du faktiskt kan leva ditt liv utan att vara ett offer för rädslor eller din fobi, genom att lyssna på det här spåret och följa instruktionerna. 

Tomas Enhager har hjälpt ett mycket stort antal personer med fobier för spindlar, ormar, sprutor, mörker, för att flyga och mycket mer sedan 1989 då han var i USA och fick lära sig hur man gör av den som räknas som världsledande, Anthony Robbins. 

Tomas är aktiv i sitt bolag Enhager och Partners där han hjälper personer med allt ifrån fobier till djupa trauman. Sedan 1979 har han coachat, föreläst och utbildat inom personlig utveckling för toppresterande idrottare, musiker och artister, för ledare och säljare i näringslivet. 

Sedan 1979 har Tomas Enhager coachat, föreläst och utbildat inom personlig utveckling för toppresterande idrottare, musiker och artister, för ledare och säljare i näringslivet. 

Instruktion:
Lyssna på Tomas spår i högtalare eller hörlurar när du sitter stilla och helst med slutna ögon.


40 min 48 sec 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone