Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dixie 2  - Sanningen om Dixie
Isbn: 978-91-3217-870-2
Förlag: B Wahlströms
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: mars 2017

E-bok

Dixie 2 - Sanningen om Dixie

Det här är Dags berättelse om hur han blir Dixie Mönsterås enda youtuber och vlogger, om hur han undviker puberteten, hur han åtminstone för det mesta lyckas hålla sig orädd, och om hur han misslyckas totalt med projektet att inte bli kär.

I Mönsterås finns inget att vara rädd för, vill man ha spänning måste man uppfinna den själv, så tolvåriga Dag har bestämt sig för att göra stunts, filma dem och posta dem på Youtube. Det går sådär. Till sin hjälp har han bästa kompisen Goff. Men allt måste hållas hemligt, dels för att Dag vet att hans överbeskyddande pappa skulle sätta stopp för allt, dels för att ingen i hela världen skulle vilja titta på stunts gjorda av en nån som heter Dag och kommer från Mönsterås. Därför maskerar han sig och kallar sig för Dixie.

De första Youtube-filmerna har fått ett hundratal visningar, men för att verkligen nå ett genombrott inser Dag och Goff att de måste gå några steg längre. När Dag kliver in till Galta-Göstas rasande tjur, klädd som Dixie i den mexikanska brottarmasken och med ett rött lakan i händerna, gör han det med livet som insats. Ändå är detta ingenting jämfört med riskerna det innebär att försöka bli vän med den mystiska Soraya, och samtidigt hemlighålla vad han egentligen håller på med efter skolan om dagarna.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone