Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Konsten att städa : förändra ditt liv med ett organiserat hem
Isbn: 978-91-6361-556-6
Förlag: Pagina
Kategori:
Medicin & hälsa Hus & hem
Tillgänglig sedan: augusti 2017

E-bok

Konsten att städa : förändra ditt liv med ett organiserat hem

Konsten att städa – en internationell bestseller.


Gör så här så kommer du att leva resten av ditt liv i ett rent och städat hem. Marie Kondos metod är lika enkel som effektiv: ”en gång rent aldrig ostädat”. Låter det som en utopi? Då ska du läsa den här boken!

Du måste börja med att rensa ut och kassera. Sen ska du organisera dina utrymmen för vardagsliv och förvaring. Noggrant. In i minsta detalj. Gå igenom varje rum och byrålåda. Känn hur du tar initiativ över varje yta i ditt hem. Du kommer aldrig att återgå till den gamla röran. 

Marie Kondos metod är inte bara en praktisk guide för att sortera, organisera, förvara och kassera dina prylar. Den kommer att förändra ditt förhållningssätt till vardagen. Organiserad städning kommer att ändra ditt sätt att tänka och därmed förändra ditt liv.

Marie Kondo är en japansk småföretagare i Tokyo. Hon hjälper sina kunder att förvandla de stökigaste lägenheter till oaser för att finna ro och inspiration.

Pressröster om Konsten att städa

"Marie Kondo lägger fram sitt städmanifest som en Zenläromästare. Hon är både uppmanande och besjälad."
The New York Times

"Som en ångrande överflödskonsument får du under läsningen en skinande glimt av en inre frihet. Kanske minns du lägenhetsstylistens nervösa blick? Men samtidigt inser du nu att du håller på att återerövra livets storhet."
The Atlantic

"Kondo frågar dig utmanande: finns det verkligen någon mening med alla dina saker? Driver de dig framåt, eller håller de dig kvar i det förflutna?"
USA Today

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone