Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Shoppingberoende
Isbn: 978-91-7747-959-8
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Filosofi
Tillgänglig sedan: september 2017
Uppläsare: Rolf Jansson
Length: 37 minuter

Ljudbok

Shoppingberoende

Självhypnos kan lösgöra dig från ditt shoppingberoende

Detta självhypnosprogram, som utformats för att eliminera shoppingberoende, kommer att arbeta direkt med ditt undermedvetna för att lösa upp ditt behov av att shoppa. Du kommer att känna att du får kontroll och att denna känsla överträffar de kickar du tidigare fått av shoppandet.

Om du på ett medvetet plan hade kunnat kontrollera ditt shoppingbegär, så hade du redan gjort det, eller hur? Att du inte kunnat måste betyda att det är ditt undermedvetna som styr dina tankar och dina beteenden.

Vad är det undermedvetna?

Ditt undermedvetna är ansvarigt för alla de automatiska processer som vi oftast inte tänker på, inklusive instinkter och vanor. Ditt undermedvetna styr din kropp och din hälsa - såväl fysiskt som känslomässigt. Ditt undermedvetna är påverkbart, vilket är något som kan användas konstruktivt. Man skulle kunna säga att det undermedvetna är länken mellan ditt sinne och din kropp.

Att åstadkomma förändringar i det undermedvetna är mycket lättare om vi är i ett avslappnat tillstånd. Det är därför som självhypnos blir så givande. Genom självhypnosen är det möjligt att nå ner till det undermedvetna och där tillvarata länken mellan sinnet och kroppen. Genom omprogrammering av denna länk kan du få bukt med ditt shoppingberoende. Du behöver inte vara en shopaholic.

Hur känns självhypnos?

Självhypnos är inte detsamma som att sova eller tappa medvetandet. Du behåller kontrollen.

Självhypnos är avslappning i naturlig form. Du är medveten om allt i din omgivning eftersom hypnos är ett tillstånd av högre medvetenhet.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone