Hoppa till innehållet
Omslagsbild för EBOK Idag är en bra dag
Isbn: 978-91-8858-536-3
Förlag: Nicotext
Kategori:
Unga vuxna Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: oktober 2017

E-bok

EBOK Idag är en bra dag

EBOK, PDF-format

OBS: Detta är en fylla-i-bok som hjälper dig sammanfatta din dag

<a href="https://www.adlibris.com/se/bok/idag-ar-en-bra-dag-9789188585004">Den fysiska boken finns att köpa på Adlibris, här!</a><br><a href="https://www.bokus.com/bok/9789188585004/idag-ar-en-bra-dag/">Den fysiska boken finns att köpa på Bokus, här!</a>

I den här boken sammanfattar du din dag. Varje dag svarar du på frågor som hjälper dig att se det positiva i vardagen, ta dig genom tuffa dagar och fokusera på det som är viktigt för dig. Frågorna är till för att stärka dig och få dig att tänka positivt om framtiden.

Med hjälp av utvecklande frågor och peppande citat hjälper boken dig att göra varje dag till en bra dag.

Om boken i media
"Idag är en bra dag heter fyll-i-boken där du kan sammanfatta dagen och fylla i tre saker som var riktigt bra. Nej, alla dagar är inte är inte sprudlande, men om man avslutar varje dag med att påminna sig själv om tre saker som var riktigt bra, så upptäcker man att det nästan är  svårt att välja!" 
M-magasin, 23 mars 2018 

"Vilka tre saker gör dig lycklig just idag? I boken Idag är en bra dagblickar du tillbaka, svarar på vad som är viktigt i ditt liv och dokumenterar höjdpunkterna." 
Hemmets Journal, 3 april 2018

"Visst är det en konst att leva i nuet och vara tacksam för det som livet ger. Nya boken Idag är en bra dag(...) hjälper dig på vägen när du skriver ner känslor, minns bra saker och funderar på 'det finaste sms:et jag har i min telefon' eller 'en morgonrutin jag ska ha' . Reflektioner som kan göra det lättare att nå stora som små mål."
Femina, 20 april 2018 



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone