Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Självkänsla - vägled hypnos för inre styrka
Isbn: 978-91-8873-909-4
Förlag: Mindboozt Publications
Kategori:
Unga vuxna Psykologi
Tillgänglig sedan: oktober 2017
Uppläsare: Camilla Gyllensvan
Length: 18 minuter

Ljudbok

Självkänsla - vägled hypnos för inre styrka

Självkänlsa - inre styrka 

Självkänsla är den grundinställning vi har till oss själva. Att uppleva oss älskade, sedda och accepterade precis så son vi är anses vara viktiga faktorer för att utveckla en trygg och sund självkänsla. Självkänsla handlar om vad vi tycker om oss själva, hur nöjda, stolta och accepterande vi är gentemot oss själva vad gäller vår person.

Med en låg självkänsla blir vi mer sårbara för yttre omständigheter och har vi även en så kallad prestationsbaserad självkänsla som påverkas just av hur vi presterar och vad dessa prestationer får för erkännande av andra.

När vi tränar vår självkänsla får vi mer tilltro till oss själva och kan uppleva mer säkerhet och trygghet. Vi vågar stå upp för oss själva och för vad vi tror på. Självkänslan är om en muskel och när den tränas stärks även vår inre styrka och tro på vår förmåga. Och i och med det vågar vi pröva nya saker och utmana oss själva.

Den här korta effektiva övningen kommer stärka din självkänsla. Lyssna gärna på den efter du lyssnat på mental avslappning. För bästa effekt lyssna på den här inspelningen dagligen under 21 dagar, sedan varannan dag i 21 dagar och sedan närhelst du behöver. Du kan med fördel kombinera denna med någon av våra andra inspelningar tex Fokus och framgång. för mer info besök www.camillagyllensvan.com


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone