Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Nelly Rapp och varulvarna
Isbn: 978-91-6389-848-8
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
6-9 år
Tillgänglig sedan: november 2017

E-bok

Nelly Rapp och varulvarna

Monsteragenten Nelly Rapp har fått förhållningsorder från Lena-Sleva på Monsterakademin om att inta beredskap V3; V för varulvar och 3 för högsta beredskap. Det betyder att det snart blir fullmåne, tiden då vissa varelser förvandlas från vanliga människor till livsfarliga, blodtörstiga bestar!

Nelly Rapp kan knappt tro att brevet är sant, där hon går i solen med sin bassethund London framför sig på vägen, för att hälsa på hans föräldrar ute på kenneln. Men när hon möter de tystlåtna hundskötarna Ralf och Vanja ute på kenneln, ringer Lena-Slevas varningar i öronen. De går nämligen lite framåtböjda, andas med öppen mun och enligt kennelföreståndaren bär de solglasögon oavsett väder. Och blir de inte hårigare för var dag? Nelly Rapp och London måste agera med snabbhet, mod och hel del fantasi, för snart kan det vara för sent ...

Den tredje fristående boken om monsteragenten Nelly Rapp och hennes vän hunden London är böcker som tillfredsställer behovet av mysläskig läsning för nybörjarläsaren. Det är lite läskigt men mest mysigt. Alvners illustrationer är "på kornet". Hennes figurer är just läskiga och samtidigt oerhört komiska.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone