Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Cirkus Underjord
Isbn: 978-91-9843-461-3
Förlag: Axeto
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: januari 2018

E-bok

Cirkus Underjord

Strax efter midnatt upptäcker Max en märklig varelse som staplar paket under julgranen. Efter en trevande pratstund försvinner varelsen iväg över himlen och i nästa ögonblick kommer sju jättelika gestalter snubblande igenom luften. Varelsens kvarglömda mobiltelefon måste lämnas tillbaka och via en hisnande luftfärd på en talande sparkstötting hamnar Max och hans lillebror i Den Förlorade Världen.

Det finns platser man bör hålla sig borta ifrån. En av dessa platser ligger långt ner i marken och styrs av den iskalla vampyren Beatrice Blodrök. Varje natt sju minuter över tolv börjar föreställningen. Skrik och applåder ekar genom berget när de otäcka varelserna i publiken välkomnar nattens gäster till den skräckinjagande manegen i Cirkus Underjord.

Hur kommer det sig att vandrare börjat gå vilse i Omtänksamma Skogen eller att Den Elakes förbannelser slutat fungera? Enligt legenden finns en profetia, innehållet är glömt men säkert är att några människobarn spelar en viktig roll. Kampen står mellan Det Genomskinliga Ljusa och Det Ogenomträngliga Mörka. Vill det sig illa kommer ljuset att spädas ut i mörkret och en evig natt sänka sig över Den Förlorade Världen.

Cirkus Underjord är första delen i Sagan om Den Förlorade Världen. Sagan är skriven av Balder Stenkneck. Namnet på författaren är påhittat för det som berättas i sagan är sant och Balder har lovat att inte säga något. Trots detta löfte berättar han, eller hon, nu allt, för dig.

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone