Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Lev kreativt: Hur du utvecklar ditt skapande jag i tolv steg
Isbn: 978-91-8868-126-3
Förlag: MiMa Förlag
Kategori:
Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: februari 2018

E-bok

Lev kreativt: Hur du utvecklar ditt skapande jag i tolv steg

Kreativitetsboken som sålt i över 4 miljoner exemplar!

Lev kreativt [The Artist s Way] har sålt i hisnande 4 miljoner exemplar och är en av de absoluta klassikerna på sitt område.
Julia Cameron - konstnär, författare och hett eftersökt föreläsare om kreativitet och konstnärligt skapande - tar oss med på ett 12-veckorsprogram i kreativitetens namn. Genom konkreta, praktiska tips och tekniker lär hon ut hur vi bäst kopplar ihop andlighet, självförtroende och skaparlust, och samtidigt hur vi lär oss övervinna olika sorters tankar och beteenden som kan lägga hinder i vägen.
Lev kreativt är en guldgruva för alla som vill få ut maximalt av både livet och skapandet. Nu blir den äntligen tillgänglig på svenska igen, med en nyskriven introduktion av författaren Tove Folkesson.

JULIA CAMERON är en amerikansk författare och konstnär. Hon har skrivit ett antal böcker om den kreativa processen, och allra mest känd och uppskattad är hon för Lev kreativt [The Artist s Way] som sålt i över 4 miljoner exemplar och gett upphov till en rad uppföljare.

»Lev kreativt är en bok om ett känsligt och komplext ämne - och mycket användbar för den som vill få kontakt med sin kreativitet.« Martin Scorsese


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone