Hoppa till innehållet
Omslagsbild för De dödas skepp
Isbn: 978-91-7803-193-1
Förlag: Bonnier Carlsen
Kategori:
9-12 år
Tillgänglig sedan: februari 2018

E-bok

De dödas skepp

Bästsäljande Rick Riordan, som i tio år toppat listorna med bokserierna och Hollywoodfilmerna om Percy Jackson och Olympens hjältar, är tillbaka – och den här gången tar han sig äntligen an de nordiska asagudarna. Välkommen till ett asaspännande äventyr!

Magnus, Samirah, Alex och hjältarna från Hotell Valhalls 19:e våning förbereder sig för att segla mot ett äventyr till havs, och får en snabb hands-on kurs av Percy Jackson på ämnet ”hur du inte dör på havet”. Och det kommer garanterat att behövas.

Loke är nämligen fri från sina bojor. Och det första han tänker göra med sin frihet är såklart att starta Ragnarök och världens undergång genom att sätta segel med skeppet Naglfar. En skuta av högsta hantverksstandard byggd av 100% prima återvunna naglar från döda människor.

Men Loke är inte det enda problemet. Det dröjer inte länge innan Magnus och de andra blir erbjudna att äta upp sina gamla vänner dvärgen Blitzen och alven Hearthstone. Vilket flyt att varken dvärg eller alv är halal! Och att Magnus är to-be-vegetarian…

Följ säkerhetsinstruktionerna och ta på flytvästarna, för det blir ett blött, bestialiskt och ”borde-stannat-hemma”-besvärligt äventyr!



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone