Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Det stora slaget
Isbn: 978-87-1177-335-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2018

E-bok

Det stora slaget

Under Andra världskrigets slutskede tillgriper de tyska arméerna mer och mer desperata och brutala åtgärder för att vända krigslyckan.

I Frankrike har staden Metz intagits av tyska trupper och de allierade inleder Operation Åskviggen i ett försök att befria staden och säkerställa General Pattons fortsatta segerrika avancemang mot Tyskland.

Operation Åskviggen slutar i katastrof och T-styrkan skickas in för att slå ut hjärtat i tyskarnas försvar; de fyra batterier med stora kanoner som omöjliggör vinst för de allierade. Men T-styrkan står även inför en annan utmaning; efter de många förlusterna vid Pontaubault-bron krävdes nya rekryter och General Patton ifrågasätter om de är redo att ta sig an detta livsfarliga uppdrag.

Det stora slaget är den andra delen i serien om T-styrkan



Charles Henry Whiting (1926-2007) var en brittisk författare och militärhistoriker som skrev cirka 350 böcker, både skön- och facklitteratur. Han författade både under eget namn och under pseudonymerna Duncan Harding, Ian Harding, John Kerrigan, Leo Kessler, Klaus Konrad, K.N. Kostov och Duncan Stirling.

Serien om specialgruppen T-styrkan utspelar sig under Andra världskriget och följer den hemliga gruppen när de tar sig an livsfarliga uppdrag.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone