Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Stygn
Isbn: 978-91-7387-711-4
Förlag: Libris förlag
Kategori:
Religion Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: maj 2018

E-bok

Stygn

Vad gör vi när livet drabbar oss och får oss helt ur balans? Hur kan vi börja på nytt, oavsett om det gäller rädslor som hindrar oss i vardagen, stora personliga förluster eller ett helt samhälle som har blivit förstört?

Anne Lamott menar att det enda vi kan göra med livets kaos är att börja samla ihop de trasiga bitarna av våra liv, och sedan sy ihop dem igen till en helhet stygn för stygn. Stygnen är kanske ärr, men de är också vackra bevis på att vi inte bara har överlevt utan på att vi lever. Och i stygnen finns styrka, värme, humor och mänsklighet.

Anne Lamott är amerikansk författare och en mycket uppskattad talare. Hon har gjort sig känd och uppskattad för sitt ärliga, insiktsfulla och humoristiska sätt att skriva om sitt eget liv och sin tro under svåra dagar. Hennes första bok på svenska Hjälp, Tack, Wow har just utkommit på Libris. Både den och Stygn har legat som bästsäljare på New York Times boklista. Lamott är också författare till flera romaner, som Imperfect Birds och Rosie.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone