Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hatarna
Isbn: 978-91-7829-029-1
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning Samhälle & politik
Tillgänglig sedan: maj 2018
Uppläsare: Harald Leander
Length: 16 timmar 27 minuter

Ljudbok

Hatarna

"Svenska soldater ska inte längre behöva dö för en bortskämd kung" svär hatarna i Svenska Republikanska Armén under Pascal Odenbergs ledning. För att hämnas sina stridsbröder kontrakterar Afghanistanveteranerna i SRA den tyske prickskytten Skuggan för att utföra terrorattentatet mot kungahuset. Det ska bli hans svåraste uppdrag någonsin, att mörda hela kungafamiljen samtidigt. Men Nina Sandstedt vid Säpo får ett tidigt tips om terrorplanerna och tar upp kapplöpningen för att hinna stoppa attacken.

Steg för steg förbereder sig Skuggan, och väljer tid, plats och vapen för terrordådet. När terrormorden fullbordats skyr Nina Sandstedt inga medel för att hitta förövarna. Jakten för henne genom Europa. Reaktionerna på attentatet är omtumlande. Sverige kokar av våld mellan aktivister för respektive mot monarki och republik. När medierna avslöjar vänskapskorruption och kungafamiljens testamenten blottlägger det monarkins hemligheter. Avslöjandena leder till nya oanade, dramatiska politiska svallvågor i samhället med Nina Sandstedt i huvudrollen.

Hatarna är en ny thriller och debutroman av Ulf Bergström som tar upp aktuell samhällsdebatt, om alla hatare i samhället, som är beredda att ta till våld för en verklig eller upplevd orättvisa. 

Promotionsvideo: se YouTube https://www.youtube.com/watch?v=r0DhhPvezdA


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone