Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Odödlig skönhet
Isbn: 978-91-7701-848-3
Förlag: Modernista
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juni 2018

E-bok

Odödlig skönhet

»Den här serien blir bara bättre för varje bok.« | Publishers Weekly

»Suveräna karaktärer, plötsliga vändningar som kastar om hela historien, och en ständig spänning som kommer att få nackhåren att resa sig även på den mest blaserade läsare.« | Dennis Lehane

Tredje boken i den bästsäljande Eve Dallas-serien:


Hon var en av världens mest eftersökta kvinnor. En toppmodell som var beredd att göra vad som helst för att få det hon ville ha - inklusive att stjäla en annan kvinnas man. Och nu var hon död: offer för ett brutalt mord.
Polisen Eve Dallas sätter sitt eget liv på spel för att ta sig an fallet när misstankarna riktas mot hennes bästa vän, den andra kvinnan i denna dödliga kärlekstriangel.

NORA ROBERTS är en av tidernas bäst säljande författare, med över 400 miljoner sålda böcker världen över. Sedan 1999 har samtliga böcker hon skrivit gått in på New York Times bestsellerlista, hon har vunnit oräkneliga priser och tidningen New Yorker har utnämnt henne till »USA:s mest populära romanförfattare«.

»Nora Roberts är som vanligt i fantastisk form, och skapar den ena lysande vändningen efter den andra får att hålla oss fängslade. Den modiga Eve Dallas är en av de bästa hjältinnorna vi har mött på väldigt länge.« | RT Book Reviews


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone