Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dödsäsong
Isbn: 978-91-7697-521-3
Förlag: Hoi Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: juli 2018

E-bok

Dödsäsong

Verbier, den exklusiva skidorten i Schweiz med fantastisk skidåkning och världens bästa offpist-områden. Till synes en perfekt tillvaro där ett intensivt festande på nätterna med droger, sprit och sex börjar på Club Noir. Men när det går överstyr följer våldet, och när det eskalerar går ingen säker. Dessutom har någon hittat det perfekta mordvapnet och Verbier kan förskonas från några onyttiga och obehagliga individer.

Dödsäsong är en genomtänkt spänningsroman med svart humor och starka karaktärer som bergsguiden Dieter, den kriminelle klubbägaren Hector och knarkkungens barnbarn Stella. Följ med på en hisnande resa från Amsterdams krogliv till dödliga laviner i Verbier, via Paris och Singapore. Vi får uppleva jetsetlivets mörka sidor som med action och uppgörelser i den undre världen ger en fartfylld thriller med oväntade vändningar till sista andetaget.

Johan Elfner och Mats Dahlqvist är gamla vänner som under en skidresa i Verbier bestämde sig för att skriva en bok tillsammans. Johan driver ett Bed & Breakfast i Amsterdam. Mats, bosatt i Paris, jobbar som konsult och headhunter. Passionen för skidåkning och författardrömmar ledde till spänningsromanen Dödsäsong, som är första boken i en serie.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone