Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Boken om Pim
Isbn: 978-87-2606-288-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: augusti 2018
Uppläsare: Amanda Krüger
Length: 4 timmar 38 minuter

Ljudbok

Boken om Pim

'Plötsligt blev det svart för hennes ögon och något mjukt som doftade gott kittlade henne näsan.
'Grattis.' Tobias tog bort händerna och gav henne rosen. En röd ros.
'Vi har varit tillsammans i nio månader idag', sa han stolt. Pim blev först väldigt glad, sedan kom hon på att hon inte köpt något till honom. Hon visste inte att man firade niomånaders-dagar.'

Pim ser fram emot sommaren. Hon ska åka på ridläger i England med några av sina bästa vänner. Framför sig ser hon en sommar med bad, utomhusritter och äventyr. Det enda som dämpar hennes glädje är Nettan. Eller Yvette, som hon egentligen heter. Hon är en av skolan coola tjejer, och hon ser ut som en supermodell. Nettan och Tobias spelar tennis tillsammans nästan varje dag, och Pim kan inte hjälpa att hon är lite svartsjuk. Tänk om Tobias förälskar sig i Nettan när Pim är på ridläger?

När ridlägret börjar får Pim annat att tänka på, hennes veckor i England blir mer spännande än vad hon trott. Och om Nettan är ute efter hennes pojkvän, så kan hon också hitta en ny!



Cajsa Winqvist (född 1975) är författare, dramaturg, lektör och redaktör. Hon har skrivit fem böcker inom barn/ungdomsgenren, är utbildad inom både skådespeleri och filmregi och har arbetat på TV4 och SVT.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone