Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Besatt
Isbn: 978-91-7799-048-2
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: september 2018

E-bok

Besatt

Vald till en av årets bästa böcker i New York Times, O: The Oprah Magazine, People, Vulture, Popsugar och New York Post.

Louise har ingenting, Lavinia har allt. Efter ett slumpmässigt möte utvecklar de två en intensiv och alltmer uppslukande vänskap. Lavinia tar med Louise på fester, lånar ut sina kläder och visar Louise den värld som hon så länge har suktat efter att tillhöra. Men när Lavinia ber Louise flytta in i hennes lyxiga lägenhet blir skillnaderna mellan dem allt tydligare. Och Louise vill inte länge bara ha allt som Lavinia har hon vill helt enkelt vara Lavinia.

TARA ISABELLA BURTON är en amerikansk författare och skribent, född i New York. Hon har studerat religion och litteratur och doktorerade nyligen inom teologi på Trinity College i Oxord, England. Hon skriver om religion och kultur i bland annar National Geographic, The Atlantic och BBC. Besatt är hennes första roman.

»En sensationell och provokativ thriller, en förödande undersökning av kvinnlig osäkerhet och svidande uppgörelse med samhällets besatthet av sociala medier.« Kirkus

"En vild, mardrömslik resa. Jag sträckläste med andan i halsen ." Emma Flint, författare till De döda små

"En Talented Mr. Ripley för sociala-medier-åldern." New York Post

"Vass som en spegelskärva." New York Times Book Review


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone