Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Viljans makt
Isbn: 978-91-7697-614-2
Förlag: Hoi Audio
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2018
Uppläsare: Hanna Schmitz
Length: 8 timmar 25 minuter

Ljudbok

Viljans makt

Myntgatan, Stockholm år 1906.


Kung Oscar II:s riksmarskalk Carl von der Burg har kallats till en källarvåning som konungen har hyrt i hemlighet. Han får ett uppdrag som kommer att skaka om Sveriges historia, och Carl lämnar källarvåningen väldigt omtumlad.
Nästan hundra år senare utses Caroline Silfversparre till ny arbetsmarknadsminister då hennes företrädare hastigt avlider. Caroline ser fram emot att ta sig an detta stora politikområde, men redan vid hennes första arbetsdag får hon dock något annat än politik att tänka på. Vid renoveringen som pågår i departementets källare uppenbarar sig ett dolt rum där tiden verkar ha stått still. Förutom den historiskt intressanta inredningen finner Caroline ett gammalt brev, undertecknat Carl von der Burg.
 Deras öden sammanflätas genom en fängslande historia där maktspel och intriger får dolda hemligheter att avslöjas i maktens centrum.

Viljans makt är första delen i en serie om maktens korridorer då och nu. En tät historisk spänningsroman fylld av politiskt maktspel, konspirationer och mord. Mats Uddin är uppväxt i Flen och bor nu omväxlande i Linköping och Limhamn. Han har en ekonomie kandidatexamen och en filosofie magister i pedagogik, och har arbetat som chef i olika organisationer under hela sitt yrkesverksamma liv. Idag är han managementkonsult i eget bolag. Mats har sedan barnsben varit intresserad av historia och har alltid varit nyfiken på att lära sig om historiska personer.
Viljans makt är Mats Uddins skönlitterära debut.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone