Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Dödens ängel
Isbn: 978-91-8832-185-5
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2018
Uppläsare: Mattias Knave
Length: 13 timmar 1 minut

Ljudbok

Dödens ängel

Sofia och Christer lever till synes det perfekta livet. De är framgångsrika, hon som läkare och han som advokat. De bor i en villa med sjötomt, och de har en underbar liten dotter. Samtidigt tyngs de av mörka händelser i det förflutna. En natt kommer en objuden gäst till villan. Nästa morgon hittas liken av Sofia, Christer, dottern och familjens barnflicka. De har blivit brutalt ihjälslagna.

Ulf Beow vid Uppsalapolisen får i uppdrag att leda mordutredningen. Vem kan ha haft så mycket hat i sig? Är det Sofias förre pojkvän, eller någon av Christers klienter inom den kriminella världen? Eller bör motivet till morden istället sökas i den litauiska barnflickans förflutna?

Kapten Lotta Nordenflycht har tidigare hjälpt Ulf Beow med hans utredningar. Nu arbetar hon som en av de svenska officerare som övervakar den bräckliga vapenvilan mellan Nord- och Sydkorea. När en svensk familj i Seoul omkommer i en märklig bilolycka, väcks Lottas misstankar. Kan någon ha varit ute efter mannen, en forskare som arbetade med kloning av mänskliga organ? Snart upptäcker hon att det finns kopplingar mellan de mördade familjerna i Uppsala och Seoul. Är hon en internationell konspiration på spåren?

Dödens ängel är en tät spänningsroman om livet, döden och kärleken till våra närmaste.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone