Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Skärvor av fruktan
Isbn: 978-91-7829-009-3
Förlag: Word Audio Publishing
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2018
Uppläsare: Reine Brynolfsson
Length: 4 timmar 1 minut

Ljudbok

Skärvor av fruktan

Östen Jonzon borde njuta av sin välförtjänta pensionering. Men det gör han inte. För Östen har en del väl gömda hemligheter. Och när han vid en förtrolig stund med sin yngre fru Bodil väljer att avslöja en av dem, är det som att öppna Pandoras berömda ask. Bodil reagerar – åtminstone i Östens ögon – synnerligen irrationellt när han berättar om den son han fick efter att ha varit otrogen mot sin första fru. En son som han aldrig någonsin träffat.

Trots Bodils uppenbara kyla och förakt väljer Östen att kontakta sin numera drygt 30-åriga son, Tobias. Bara för att nästan omedelbart hamna i en ond spiral av hot och våld.

Dessutom har ett par flyttat in i det tomma grannhuset i deras villaområde i Härnösand. Snaran runt Östens hals dras åt allt hårdare när de visar sig vara nyckeln till ännu en dold del av hans förflutna …

 ”Skärvor av fruktan” är en spänningsroman med en varm och empatisk människoskildring där många av våra dygder, och odygder, kommer i dagen men där den ilande känslan av annalkande fara ständigt är närvarande. Med små effektiva medel får Annika Sjögren läsaren att identifiera sig med – och kanske till och med ha sympati för – Östen Jonzon medan hans olycksbådande historia rullas upp.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone