Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Sällskapsresan
Isbn: 978-87-1174-121-4
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: oktober 2018

E-bok

Sällskapsresan

"Och så hade hon fått den där besynnerliga blicken som han inte begrep. Den hon fick den gången hon sa något om mer hjärtklappning i livet. Lite mer hjärtklappning kunde jag tänka mig, hade hon sagt."

Hennes resa blev inte som hon hade tänkt. I stället för att möta sin stora kärlek, eller åtminstone en semesterflirt, blir Lydia utsatt för ett fruktansvärt brott. Men är det verkligen hela sanningen?

Gunilla och Jörgen är på väg till Pompeji för att återfinna glöden de en gång delat och passionen för varandra. Kan en resa rädda en bleknad relation?

Marta reser till Rimini, främst för att få lite lugn och ro och komma från familjelivet. Men, kanske även för att hitta tillbaka till sig själv. Mannen hon träffar där säger hennes namn med en helt ny klang.

"Sällskapsresan" är en roman om människor som befinner sig på olika platser i livet, och vad som händer dem när de lämnar vardagen och tryggheten för att utforska sina möjligheter på främmande mark.



Gun Årestad, (f. 1930), är en svensk författarinna och tidigare redaktör för tidningen Femina. Hon var som författarinna verksam mellan åren 1966–1990 och skrev över 30 skönlitterära verk, vilka många översatts till flera språk. En betydlig del av hennes verk ingick vid första publicering i B. Wahlströms skriftserie Månadens roman, en serie som innefattade ett flertal författare med den gemensamma tematiken av kärlek och nära relationer. Årestad behandlar ofta ämnen som kärlek, relationer och vänskap iscensatta med allt från en igenkännande realism till en medryckande dramatik.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone