Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Stanna hos mig - en erotisk novell
Isbn: 978-87-2608-778-9
Förlag: LUST
Kategori:
Romantik
Tillgänglig sedan: november 2018
Uppläsare: Sanna Nord
Length: 38 minuter

Ljudbok

Stanna hos mig - en erotisk novell

'När Martin placerade heta kyssar längs hennes hals var hon förlorad. Det var hennes akilleshäl och han visste det. När hans ena hand gled innanför hennes byxor kunde han tydligt känna hur redo hon var. Anna var våt och enbart hans beröring fick henne nästan att komma på en gång.'



Anna har aldrig trott på kärlek vid första ögonkastet tills hon träffar Martin. Martin gör allt rätt och verkar känna Annas kropp och lustar bättre än vad hon själv gör. Men trots att allt börjar bra och deras kemi är oslagbar så är kärleksrelationen komplicerad. Kanske för komplicerad.



Stanna hos mig är en erotisk novell om lusten och begäret som föds från det första ögonkastet och som vägrar lämna de drabbade trots allt annat i livet. En åtrå och förälskelse som följer med en, som inte går att bli av med. Det är en djupare erotisk novell som ger läsaren en inblick i den komplexa verkligheten.

Nicole Löv bor i Helsingborg med sin familj och deras två små hundar. Hon föddes i Köpenhamn men har bott större delen av sitt liv i Skåne. Författarskapet har alltid varit en del av livet och parallellt med mediestudier på universitetet har en hel del litteratur- och skrivkurser avverkats. Nicole som normalt skriver deckare gav erotiken ett försök tillsammans med några författarkollegor för ett par år sedan, något som visade sig bli ett lyckat kort.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone