Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Vi tre 1 - Rock’n’roll-mysteriet
Isbn: 978-91-3217-712-5
Förlag: Storytel Publishing
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: januari 2019

E-bok

Vi tre 1 - Rock’n’roll-mysteriet

Den här lördagskvällen artade sig att bli en av de livligaste Djurgården hade upplevt. Rock-Vickes uppträdande på Gröna Lunds stora scen skulle äga rum klockan nio, men redan tidigt på eftermiddagen började invasionen av bilar, motorcyklar och promenerande. Spårvagnar och bussar var fullastade, och på Skeppsbron hade det fram emot åttatiden blivit långa ringlande köer. Färjorna gick i skytteltrafik mellan Gamla stan och Allmänna Gränd.

Ordningsmakten hade för säkerhets skull kopplat på all tillgänglig personal för att kunna hålla det hela i gång. Men allteftersom tiden led började även gamla beprövade kämpar, som hade garvats i nyårskravaller och humlegårdsbråk, att se betänksamma ut. Mer och mer folk sökte sig ut till Djurgården och nittio procent var ungdomar i åldern fjorton till tjugo år.

Kaj hade stämt möte med sin syster Eva nedanför Hasselbacken klockan åtta. Hon var drygt en kvart försenad, då hon hoppade av 7-an och upptäckte brodern, som satt uppklättrad på en stenmur med sin fotoväska i famnen.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone