Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Du har alltid haft mig
Isbn: 978-91-8073-398-4
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Romaner Dramatik Feelgood
Tillgänglig sedan: augusti 2023

E-bok

Du har alltid haft mig

När Saga åker ut till arkitektuppdraget vid jugendvillan är livet på topp. Bra jobb, pojkvännen William som lovat att aldrig lämna henne och storasystern Ella med familj som alltid finns där för henne. Men när ungdomskärleken Thomas dyker upp vid villan börjar saker och ting med ens skava.

Känner hon fortfarande något för Thomas, trots att han lämnade henne den där gången för länge sedan? Varför är hon egentligen tillsammans med William? Ella vill få henne att umgås med pappan som övergav familjen när hon var ett år. Men Saga har aldrig förlåtit honom och förstår inte varför systern släppt in honom i sitt liv. När hela Sagas tillvaro faller isär står hon till sist med en enda viktig fråga vilket liv vill hon egentligen leva?

Du har alltid haft mig är ett romantiskt drama med djup och passion, där relationerna står i centrum. Vad krävs för att ha mod att förlåta, stå på egna ben och följa sitt hjärta? Du har alltid haft mig är Susanna Roxfelts tredje roman och den fristående fortsättningen på Du är inte min chef.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone