Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Ett solklart mord!
Isbn: 978-91-8980-432-6
Förlag: Lind & Co Förlag
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2024

E-bok

Ett solklart mord!

En privatdetektiv är aldrig privat. Det får Katarina verkligen känna av efter en yrkesmässig fadäs. Nu är hon dessutom beordrad samtalsstöd bara för att hon "tog i lite väl hårt" vid ett ingripande. Vilken tur då att hon har Gretas bröllop att fokusera på - att bli en bridezilla å Gretas vägnar är något hon sett fram emot, tills det visar sig att någon helt annan tar över den rollen.
Att få sig en sittplats för att varva ner i solens sken vid Luleås mest eftertraktade solbänk är bara att glömma. Den är ockuperad av samma klientel varje dag - Solveig och Sol-Paul och några andra som aldrig förstått risken med att den norrbottniska solen får en att färgas till en Bullens varmkorv. När ett dödsfall sker vid denna bänk är Katarina säker på att det är "ett solklart mord" och detektivbyrån tvekar inte en sekund med att ställa samtliga PRO:are mot väggen när de söker svaren på gåtan. Men den här gången visar det sig bli farligt för Luleås bästa och i och för sig enda detektivbyrå. Faktiskt så pass farligt att allt som de känner till sedan tidigare kan komma att bli ett minne blott.

"Ett solklart mord!” är trettonde delen i den humoristiska mysdeckarserien Katarinas eminenta detektivbyrå - och efter ett års frånvaro en efterlängtad återkomst av deckarduon Katarina och Greta. Boken är skriven av Sofia Rutbäck Eriksson i lysande samarbete med Mattias Boström. Sedan Katarina tog en paus har författaren hunnit påbörja serien om Katarinas bonuspappa, ”Morden runt med Herkules Persson”, där vi får höra vad som egentligen hände när Herkules blev ivägskickad av Katarina på jorden-runt-kryssning.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone