Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Skeppet i Kambrium
Isbn: 978-91-8657-108-5
Förlag: Flying Bird Produktion
Kategori:
Romaner Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: november 2011

E-bok

Skeppet i Kambrium

John Fernström är inspärrad i London, ett flyktsäkert fängelse. Men vem har spärrat in honom? Varför? Och vem är han egentligen? – I det förflutna börjar egendomliga saker hända. Ett rymdskepp fullt av främmande varelser kraschlandar i den kambriska epoken. En skrämmande stor insekt kryper fram vid de nyligen påbörjade utgrävningarna i Pompei 1748. Nya stjärnkonstellationer visar sig på himlen. Historien håller på att förändras och processen iakttas med viss oro av den tidfararorganisation som har sitt säte på Pluto år 2715. Men hur ska förändringarna hejdas? Och vad är det som håller på att hända? John får en första ledtråd när han ur ett gammalt hus plötsligt kommer ut utanför London, i verkligheten.

"Helt plötsligt känns det som om alla de gamla sf-klichéerna får nytt liv just genom den konsekvens med vilken författaren använder alla de tekniska konstgreppen. Han skapar en värld som inte är totalt fattbar, men som ändå är totalt verklighetsnära." (K. G. Fredriksson)
"Den humoristiska dialogen gör Skeppet i Kambrium till en av de mest läsvärda sf-romanerna på senare år." (Duff Deutgen)

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone