Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Hur anställer vi när vi inte kan avgöra vem som är rätt för jobbet?
Isbn: 978-91-7645-709-2
Förlag: Modernista
Kategori:
E-single Samhälle & politik Psykologi
Tillgänglig sedan: maj 2015

E-bok

Hur anställer vi när vi inte kan avgöra vem som är rätt för jobbet?

Hur anställer vi när vi inte kan avgöra vem som är rätt för jobbet? ingår i Malcolm Gladwells bästsäljande bok Vad hunden såg.

Under det senaste decenniet har Malcolm Gladwell skrivit tre böcker som har förändrat vårt sätt att förstå världen och oss själva: Den tändande gnistan, Blink och Framgångsfaktorn som skapar vinnarna. Hans fjärde bok, som sålt i över en miljon exemplar i USA, samlar de bästa av hans uppmärksammade och inflytelserika artiklar från tidskriften The New Yorker.

Vad hunden såg inbjuder till en rad fängslande och oförutsägbart lärorika äventyr. Gång på gång vänder Gladwell blicken mot det skenbart triviala eller självklara, och gång på gång öppnar sig nya och överraskande perspektiv.

»Bra texter«, skriver Gladwell i sitt förord, »står och faller inte med sin förmåga att övertyga. De står och faller med sin förmåga att engagera dig, få dig att tänka, ge dig en inblick i någon annans huvud.«

MALCOLM GLADWELL [född 1963 i Kanada] är journalist på The New Yorker och har varit med på Time Magazines lista över »Världens 100 mest inflytelserika personer«. Han är författare till Den tändande gnistan, Blink och Framgångsfaktorn som skapar vinnarna, vilka samtliga gick in på förstaplatsen på New York Times bestsellerlista.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone