Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Spökskeppet Vallona
Isbn: 978-91-2714-330-2
Förlag: Natur & Kultur
Kategori:
Barn & Ungdom 9-12 år
Tillgänglig sedan: oktober 2015

E-bok

Spökskeppet Vallona

Serien om Karl Dymling i ny utgåva med spännande extramaterial.
Serien Krabbsjögrund är mysrysläsning för alla bokslukare.

Serien Krabbsjögrund handlar om Karl och Sara som bor på världens mest hemsökta plats, den mystiska staden Krabbsjögrund. Serien ska filmas för TV, manuset är skrivet av författarna själva och bakom produktionen står Breidablick Film och Svensk Filmindustri. Breidablick skapar också tillsammans med flera samarbetspartners ett transmediaprojekt runt Krabbsjögrund som bl.a. består av spel, community och interaktiva events.

Mats Wänblad är författare och översättare. Han har skrivit en rad egna böcker, bland annat om fotbollstjejen Lovisa, och är medförfattare till bland annat Hjärnkontoret-böckerna, Rut och Knut-böckerna och boken Allt och lite till (baserad på TV-serien med samma namn).

Lena Ollmark är journalist, författare, manusförfattare, översättare och konstnär. Hon har skrivit manus till bland annat De tre vännerna och Jerry, Allram Eest och den animerade filmen om Spöket Laban. Hon har även varit medförfattare till Rut och Knut-böckerna och Allt och lite till. Tillsammans med Noomi Hebert har hon skrivit Stall Norrsken – en serie mangaungdomsböcker. Hösten 2008 utkom på annat förlag hennes ungdomsbok De skyldiga.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone