Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Tågresan med mamma!
Isbn: 978-91-7569-311-8
Förlag: Books on Demand
Kategori:
Barn & Ungdom 6-9 år
Tillgänglig sedan: februari 2016

E-bok

Tågresan med mamma!

Lilla Annika skall åka tåg med sin mamma mellan Vänersborg och Trollhättan. Annika har aldrig åkt tåg förut och detta är den första tågresan, det skall bli spännande och kul tänker Annika. Snart har de kommit fram till Tågstationen i Vänersborg och resan kan börja.

Författaren John Cardesjö gillade utmaningen i att skriva en bok.
John kommer Ifrån Trollhättan och Vänersborg, han har Kandidatexamen i Ledning och Organisation ifrån Högskolan i Skövde samt studerat Entreprenörskap på Handelshögskolan i Göteborg och Idrottsvetenskap på Pedagogen.
John har varit aktiv inom idrott av olika slag och de mest prestigefyllda prestationerna består av Järnmannen triathlon i Kalmar 180 km cykel, 42 km löpning och 3800 m simning. En Svensk Klassiker och flera Göteborgsvarv med bästa tid 1,29. Löparmilen har gått under 37 minuten som bäst. Han har även prövat på kampsporter som Hanmoodo och MMA. Många år med Enduro som sport och tävlingar som C- kåsan, Ränneslättsloppet, 12 timmars på Kråk och körde gärna ifrån ettan till femmans växel på bakhjulet.

Sin värnplikt gjorde han som Jägare på Jägarbataljonen i Karlsborg K3. Han har i många år varit verksam som installationselektriker ett av Sveriges största elinstallationsföretag. På det kulturella planet har körsång förekommit dels i mannskören Harmoni men även i Studentkören Högskolan Väst, bägge i Trollhättan.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone