Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Spring dig fri!
Isbn: 978-91-8831-536-6
Förlag: A Nice Noise
Kategori:
Resor & geografi Idrott & friluftsaktiviteter
Tillgänglig sedan: april 2016
Uppläsare: Kenneth Gysing
Length: 2 timmar 57 minuter

Ljudbok

Spring dig fri!

En inspirationsbok full av endorfiner! Kenneth Gysing visar med övertygande entusiasm och mycket humor att löpning inte behöver vara kravfyllt eller komplicerat utan ett enkelt sätt förhålla sig till livet.

Många av oss springer några rundor inför sommarsäsongen eller plågar oss igenom några pass efter julhelgerna. Kenneth Gysings förhållande till löpning är ett helt annat. Han springer flera gånger i veckan, året om, i alla väder och oavsett vad som händer i livet. Kenneth är löpare. Han äter, jobbar, sover, andas - och springer. Löpningen har tagit honom genom livets olika skeenden. 

Spring dig fri! är inte en faktabok med träningsscheman och kostupplägg, den handlar inte om vikten av att stretcha eller hur man når fram till det perfekta löpsteget. Den handlar om löpning ett sätta att förhålla sig till livet. Den handlar om långa springturer genom Dalarnas djupa skogar, om svett och kamp bland höga berg i Himalaya, om att springa vilse i dallrande hetta i den mest avlägsna av Indiens saltöknar. Den handlar också om vardagsglädjen i att springa på småstigar en tidig morgon i april.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone