Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Presidentens heder
Isbn: 978-91-8524-715-8
Förlag: Jentas
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: september 2016

E-bok

Presidentens heder

Varför begår presidentens förtrogne självmord?
Varför mörkar Vita Huset polisens misstanke om mord?

Det är inledningen till en politisk thriller där stjärnadvokaten Solane blir engagerad i att avslöja en 30 är gammal konspiration som har förgreningar till den sittande presidenten och till hans eget speciella trauma.
Sloane får ett paket från presidentens rådgivare strax innan denne hittas skjulten. Mord säger polisen, självmord säger Vita huset.
Solane tvingas samarbeta med en polisdetektiv som vägrar lyda Vita Husets order och med en f.d. CIA-agent med samma mardröm som Sloane.

President Peak har ett förflutet som CIA-chef i Mexico trettio år tidigare. USA ville då slippa beroendet av ”religiös olja” när saudierna använde den for att få inflytande på den värdspolitiska scenen. Det kalla kriget var på topp.
Men CIAs agerande i Mexico får inte bli offentligt ... och nu har han som president lovat sina väljare att göra USA oberoende av "religiös olja".

Robert Dugoni har alltid skrivit. Han har examen i journalistik från Stanford University och arbetade som reporter för Los Angeles Times innan han tog sin doktorsgrad i juridik vid University of Carlifornia.
Han har arbetat som advokat i San Francisco i sjutton år. 1999 lämnade han advokatyrket för att skriva på heltid.
Presidentens heder är Dugonis första bok på svenska.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone