Hoppa till innehållet
Vi har en ny mobilapp för ljudböcker, Biblio! Mer info här.
Omslagsbild för Fem tips för ett bättre liv: En liten bok om stora frågor
Isbn: 978-91-7569-609-6
Förlag: Books on Demand
Kategori:
Memoarer & Biografier
Tillgänglig sedan: september 2016

E-bok | 28 dygns lånetid

Fem tips för ett bättre liv: En liten bok om stora frågor

´Livet är ett äventyr på både gott och ont. En del ont hamnar vi i vare sig vi vill det eller inte. Men en hel del kan vi faktiskt styra över själva.
Detta är en liten bok om stora frågor som jag skrev i dyningarna efter min mans svåra sjukdom. Sjukdomen som tvingade mig att stanna upp och tänka. Det finns oändligt med böcker som beskriver hur man kan må bättre, prestera bättre, se bättre ut m.m. För mig var det viktigt att ställa fötterna på jorden och börja från början. Med små förändringar och insikter som kan ge enorma effekter. Som att vara vänlig mot andra, alltid heja på "sitt eget lag" och låta sin inre motor ta ledigt ibland. Självklara saker som man lätt glömmer bort när man strävar efter att förverkliga sig själv eller kämpar hårt för att klara sin vardag.
Jag hoppas mina fem tips kan hjälpa dig att bli lite mer tillfreds med både dig själv och livet. Att det kan få dig att tänka efter och ta små steg till förändringar som kan göra stor skillnad och få dig att, i alla fall stundtals, se på livet som det fantastiska äventyr det faktiskt är.

Jag har valt att skriva under pseudonym då denna bok till viss del handlar om verkliga människor. Både människor jag älskar och människor jag haft konflikter med.
Detta är inte min första bok - men det är min första bok av detta slag. Tidigare har jag skrivit romaner och deckare.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande platformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone