Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Mindfulfitness
Isbn: 978-91-7747-939-0
Förlag: Numberoneyou AB
Kategori:
Pedagogik Filosofi Psykologi
Tillgänglig sedan: mars 2017
Uppläsare: Madeleine Magnusson
Length: 30 minuter

Ljudbok

Mindfulfitness

Mindfulfitness – Nå dina mål med självsuggestion

Träna ditt inre för att nå dina mål. I denna vägledda suggestion blir du guidad att gå upp i ett kreativt laboratorium och därefter ladda ner egenskaper och styrkor till ditt undermedvetna för att du lätt och enkelt ska nå dina mål. Självsuggestion är ett fantastiskt redskap. Suggestion innebär att du påverkar ditt undermedvetna med positiva föreställningar om dig själv. Du stärker dig inifrån för att nå dina mål. Oavsett hur stort eller litet ditt mål är så är repetition nyckeln. Det räcker inte att göra övningarna och lyssna på ljudfilen en gång. Du behöver göra det varje dag under minst 3 månader, ibland längre. Ibland tar det tid, och ibland går det snabbt att nå sina drömmar. Allt beror på hur din programmering från ditt undermedvetna ser ut. Alltså din inre bild om dig själv.
Genom att dagligen lyssna på denna suggestion tar du steg efter steg till dina mål. Du gör omprogrammeringar i ditt undermedvetna som sedan hjälper dig nå dina drömmar och mål.

Kontakta madeleine@madeleinemagnusson.se och uppger kod: SUGGESTION för att få tillgång till ett arbetshäfte med övningar.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone